Disclaimer

Bijgewerkt en effectief vanaf 15 oktober 2021

Welkom op de websites en diensten die deel uitmaken van Splaitor Company of Splaitor Network («wij»), waaronder zonder beperking splaitor.com (en al haar subdomeinen), splaitor.de, www.tab-tv.com (en al haar subdomeinen), Splaitor Markets, Splaitor Intelligence (gezamenlijk, de «Sites» of «onze Sites»).

Wij publiceren gidsen, how-to’s, persoonlijke meningen, commentaar, nieuws, verhalen van algemeen belang en analyses. De Sites bevatten zowel bewerkte inhoud als ongemodereerde berichten en opmerkingen, die persoonlijke meningen bevatten over een breed scala aan onderwerpen.

Wij screenen en bewerken de inhoud niet routinematig en geven geen enkele garantie voor de informatie, met inbegrip van de garantie van geschiktheid voor een bepaald doel, niet-inbreuk, of nauwkeurigheid.

Wij garanderen niet dat websites en diensten die deel uitmaken van Splaitor Network accuraat en foutloos zouden werken.

Het gebruik van informatie die u verkrijgt van de Sites is voor uw eigen risico. Alle informatie op de Sites is uitsluitend bedoeld voor doeleinden van algemeen belang. Dergelijke informatie is geen advies of oproep tot actie. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enig handelen of nalaten van u op basis van informatie op de Sites. Voor elk onderwerp dat van invloed kan zijn op uw geld of uw leven, evenals voor elk ander belangrijk gebied, kunt u het beste een specialist of professional raadplegen over het juiste onderwerp.

Wij staan niet in voor de juistheid of actualiteit van de informatie die op de Sites wordt geplaatst en raden u aan deze uitsluitend te beschouwen als informatief en algemeen belang. Wij raden u aan niet te vertrouwen op informatie die op de Websites is geplaatst en u er altijd van bewust te zijn dat deze verouderd of onjuist kan zijn, aangezien wij niet routinematig de op de Websites geplaatste informatie modereren.

Wij zijn niet aansprakelijk voor enig verlies of schade veroorzaakt door uw vertrouwen op de informatie die u van de Sites hebt verkregen.

Wij zijn ook niet aansprakelijk voor de informatie die u kunt verkrijgen via de links naar de websites, diensten of apps van derden die op de websites worden gepresenteerd. Lees hun Servicevoorwaarden en andere juridische informatie voor meer informatie voordat u vertrouwt op de informatie die wordt gepresenteerd op de websites, diensten of apps van derden.

Geen enkel onderdeel van Splaitor Network is een beleggings-, belasting- of gezondheidsadviseur. Wij geven geen enkele vorm van gezondheids-, investerings-, of belastingadvies. Alle informatie die betrekking kan hebben op dergelijke onderwerpen (of beschouwd kan worden als de informatie die betrekking heeft op dergelijke onderwerpen) is uitsluitend bedoeld ter informatie en voor algemene doeleinden.

Indien u vragen heeft over de Sites, kunt u de juiste specialist bereiken via legal@splaitor.com