Vastuuvapauslauseke

Päivitetty ja voimassa 15. lokakuuta 2021 alkaen.

Tervetuloa verkkosivustoille ja palveluihin, jotka ovat osa Splaitor Companya tai Splaitor Networkia («me»), joihin kuuluvat rajoituksetta splaitor.com (ja kaikki sen aladomainit), splaitor.de, www.tab-tv.com (ja kaikki sen aladomainit), Splaitor Markets, Splaitor Intelligence (yhdessä «Sivustot» tai «meidän Sivustomme»).

Julkaisemme oppaita, ohjeita, henkilökohtaisia mielipiteitä, kommentteja, uutisia, yleishyödyllisiä juttuja ja analyysejä. Sivustot sisältävät sekä muokattua sisältöä että moderoimattomia viestejä ja kommentteja, jotka sisältävät henkilökohtaisia mielipiteitä monista eri aiheista.

Emme rutiininomaisesti seulo ja muokkaa sisältöä, emmekä anna mitään takuuta tiedoille, mukaan lukien takuu tietyn käyttötarkoituksen mukaisuudesta, loukkaamattomuudesta tai tarkkuudesta.

Emme takaa, että Splaitor Networkiin kuuluvat verkkosivustot ja palvelut toimisivat tarkasti ja virheettömästi.

Sivustoilta saamiesi tietojen käyttö tapahtuu omalla vastuullasi. Kaikki Sivustoilla oleva tieto on tarkoitettu vain yleishyödyllisiin tarkoituksiin. Tällaiset tiedot eivät ole minkäänlaisia neuvoja tai kehotuksia toimintaan. Emme ole vastuussa mistään toimista tai toimimattomuudesta, joita saatat tehdä Sivustoilla olevien tietojen perusteella. Kaikista aiheista, jotka voivat vaikuttaa rahoihisi tai elämääsi, sekä kaikista muista tärkeistä asioista, ota yhteyttä oikeaan asiantuntijaan tai ammattilaiseen oikeasta aiheesta.

Emme takaa Sivustoilla julkaistujen tietojen oikeellisuutta tai todellisuutta, ja kehotamme sinua pitämään niitä ainoastaan informatiivisina ja yleishyödyllisinä. Kehotamme sinua olemaan luottamatta Sivustoilla julkaistuihin tietoihin ja olemaan aina tietoinen siitä, että ne voivat olla vanhentuneita tai virheellisiä, koska emme rutiininomaisesti moderoi Sivustoilla julkaistuja tietoja.

Emme ole vastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat siitä, että luotat Sivustoilta saamiisi tietoihin.

Emme myöskään ole vastuussa tiedoista, joita voit saada Sivustoilla esitetyistä kolmansien osapuolten verkkosivustoihin, palveluihin tai sovelluksiin johtavista linkeistä. Lue niiden käyttöehdot ja muut oikeudelliset tiedot saadaksesi lisätietoja, ennen kuin luotat kolmannen osapuolen verkkosivustoilla, palveluissa tai sovelluksissa esitettyihin tietoihin.

Splaitor Networkin mikään osa ei ole sijoitus-, vero- tai terveysneuvoja. Emme tarjoa minkäänlaista terveys-, sijoitus- tai veroneuvontaa, kaikki tiedot, jotka voivat liittyä tällaisiin aiheisiin (tai joita pidetään niihin liittyvinä), on tarkoitettu vain informatiivisiin ja yleishyödyllisiin tarkoituksiin.

Jos sinulla on kysyttävää Sivustoista, voit ottaa yhteyttä oikeaan asiantuntijaan osoitteessa legal@splaitor.com.