Ansvarsfraskrivelse

Opdateret og gældende fra den 15. oktober 2021

Velkommen til de websteder og tjenester, der er en del af Splaitor Company eller Splaitor Network («vi»), som uden begrænsning omfatter splaitor.com (og alle dets underdomæner), splaitor.de, www.tab-tv.com (og alle dets underdomæner), Splaitor Markets, Splaitor Intelligence (samlet set «webstederne» eller «vores websteder»).

Vi udgiver vejledninger, how-to’s, personlige udtalelser, kommentarer, nyheder, historier af almen interesse og analyser. Webstederne indeholder både redigeret indhold og umodererede indlæg og kommentarer, som indeholder personlige holdninger om en lang række emner.

Vi screener og redigerer ikke rutinemæssigt indhold og giver ingen garanti for oplysningerne, herunder garanti for egnethed til brug til et bestemt formål, ikke-krænkelse eller nøjagtighed.

Vi garanterer ikke, at websteder og tjenester, der er en del af Splaitor Network, vil fungere præcist og fejlfrit.

Brugen af oplysninger, som du får fra webstederne, sker på egen risiko. Alle oplysninger på webstederne er kun af almen interesse. Sådanne oplysninger er ikke nogen form for rådgivning eller opfordring til handling. Vi er ikke ansvarlige for handlinger eller manglende handlinger, som du måtte foretage på baggrund af oplysninger på webstederne. For ethvert emne, der kan påvirke dine penge eller dit liv, samt ethvert andet vigtigt område, bedes du konsultere en passende specialist eller fagperson inden for det rette emne.

Vi garanterer ikke for nøjagtigheden eller aktualiteten af de oplysninger, der er offentliggjort på webstederne, og opfordrer dig til kun at betragte dem som information og af almen interesse. Vi opfordrer dig til ikke at stole på de oplysninger, der er offentliggjort på webstederne, og til altid at være opmærksom på, at de kan være forældede eller ukorrekte, da vi ikke rutinemæssigt modererer de oplysninger, der er offentliggjort på webstederne.

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle tab eller skader, der skyldes din tillid til de oplysninger, du har fået fra webstederne.

Vi er heller ikke ansvarlige for de oplysninger, du kan få fra links til tredjepartswebsteder, -tjenester eller -apps, der præsenteres på webstederne. Læs deres servicevilkår og andre juridiske oplysninger for at få mere at vide, før du stoler på de oplysninger, der præsenteres på tredjeparters websteder, tjenester eller apps.

Enhver del af Splaitor Network er ikke en investerings-, skatte- eller sundhedsrådgiver. Vi giver ikke nogen form for sundheds-, investerings- eller skatterådgivning, alle oplysninger, der kan være relateret til sådanne emner (eller betragtes som det, der er relateret), er kun til oplysningsformål og af almen interesse.

Hvis du har spørgsmål om webstederne, kan du kontakte den rette specialist via legal@splaitor.com